ΦΩΤΙΣΜΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΤΕΡΖΗΣ 0.Ε

Αρχική Ηλεκτρολογικό Υλικό Διακοπτικό υλικό Διακόπτες Vimar

Διακόπτες Vimar

Eikon,

Σήμα κατατεθέν του νέου κατοικείν

To Eikon μιλάει για νέα στυλ κατοικίας. Με το ραφινάτο design της πλάκας Classic ή στις απαλές μορφές Round. Με πλήκτρα και χειριστήρια σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς: αυστηρό ανθρακί, ελαφρύ λευκό με απαλό τελείωμα σατινέ, τεχνολογική γοητεία στο ασημί Next. Πλάκες με τρία διαφορετικά πλαίσια: ανθρακί για όλη τη γκάμα υλικών και χρωμάτων, λευκό για νΔιακόπτες Vimar Eikonα συνδυάζεται με τα πλήκτρα ίδιου χρώματος, και ασημί για να δημιουργούν ένα ραφινάτο και ασυνήθιστο χρωματικό συνδυασμό με τα πλήκτρα Next. Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια που μετατρέπεται σε ελευθερία στην επιλογή. Eikon, σημάδι ενός νέου κατοικείν: σε ανθρακί, λευκό ή Next.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idea,

Τόσες λύσεις όσες και οι ιδέες σας

Αυστηρός σχεδιασμός πλάκας Classica. Ή στρογγυλές γραμμές της πλάκας Rondò. Η τεχνολογική γοητεία των πλήκτρων σε ανθρακί ή η περιβαλλοντική λιτότητα του λευκού. Πενήντα ένα χρώματα και τέσσερα διαφορετικά υλικά: ξύλο μασίφ, μέταλλο, τεχνοπολυμερές πλαστικό, γυαλιστερό και silk. Τι ιδέα έχετε για την ομορφιά; Με την Idea έχετε την απόλυτη ελευθερία επιλογής. Για να συνδυάσετε ακόμη και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό με το δικό σας στυλ κατοικίας.

Διακόπτες Vimar Idea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plana,

Η απλότητα ως στυλ ζωής

Η απλότητα είναι μία ραφινάτη επιλογή, όπως η Plana: αυστηρή σχεδίαση και μεγάλη ελευθερία συνδυασμών. Λευκά πλήκτρα, για να συνδυάζονται με την απλότητα του χώρου ή ασημί πλήκτρα, αστραφτερά και γυαλιστερά, με ιριδισμούς. Ζωντανά και κρυστάλλινα χρώματα των πλαισίων Reflex ή ζεστές αποχρώσεις του φυσικού ξύλου. Κομψότητα των μετάλλων ή καθημερινότητα των τεχνοπολυμερών. Η σειρά Plana διακοσμεί το χώρο σας με πρωτότυπο τρόπο και λιτό σχεδιασμό. Ένα σπίτι στο οποίο η ηλεκτρική εγκατάσταση θα σας ταιριάζει.Διακόπτες Vimar Plana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τον αναλυτικό κατάλογο για τους διακόπτες Vimar