Η εταιρεία

Η Εμπορική και Τεχνική Εταιρεία «Τερζής» δραστηριοποιείται στη περιοχή του Πύργου πάνω από 10 χρόνια. Αρχικά οι αδελφοί Πέτρος και Μαρίνης Τερζής  λειτουργούσαν την επιχείρηση ως αυτόνομοι ηλεκτρολόγοι, αναλαμβάνοντας κάθε είδους έργα τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους υψηλών απαιτήσεων. Η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων στο ηλεκτρολογικό υλικό και τη μελέτη φωτισμού εξασφάλισε την επιτυχία της επιχείρησης από την αρχή της λειτουργίας της. Στόχος και σκοπός των ιδιοκτητών ήταν ανέκαθεν η άψογη εξυπηρέτηση και το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, ώστε να ικανοποιούνται στο έπακρο οι απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Άλλωστε είναι δίπλα στο πελάτη όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει τεχνική κάλυψη, επίσκεψη στο χώρο για ολοκληρωμένη μελέτη και μια σειρά από προτάσεις που ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε προτίμηση.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 600 τ.μ. και είναι οργανωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει κάθε είδους ανάγκη. Ειδικότερα, στον κάτω όροφο βρίσκεται το κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού που περιλαμβάνει υλικά αυτοματισμού, βιομηχανικό και διακοπτικό υλικό, αλεξικέραυνα, θυροτηλεορασεις, υλικά φωτοβολταϊκών και παντός τύπου λαμτήρες. Στον ακριβώς επάνω όροφο στεγάζεται μια πλήρης και εξειδικευμένη έκθεση φωτιστικών κάθε είδους, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αρχιτεκτονικών και διακοσμητικών στοιχείων,  υπό την  επίβλεψη της  Όλγας Τερζή, η πείρα της οποίας πιστοποιείται τόσο από την πολυετή παρουσία της στο χώρο της μελέτης φωτισμού όσο και από το πτυχίο Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων. Η ίδια αναλαμβάνει μελέτες κάθε είδους και για κάθε χώρο καθώς έχει ειδίκευση στον Φωτισμό Εσωτερικών και Εξωτερικών χώρων. Το γεγονός αυτό εξασφαλίζει ότι η εξυπηρέτηση καλύπτει κάθε ανάγκη για φωτισμό και διακόσμηση. Αδιαμφισβήτητη απόδειξη αυτών είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες, που σχετίζονται με κάθε δραστηριότητα: ξενοδοχεία, εστιατόρια, κοσμηματοπωλεία, εργοταξιακές εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων, κλπ.
Ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης είναι η συνεργασία που έχει με μεγάλους και επώνυμους οίκους τους εξωτερικού. Αυτό σαφώς παρέχει τη δυνατότητα να διαθέτει μεγάλη και αξιόλογη γκάμα ειδών και να καλύπτει κάθε προτίμηση των πελατών, τόσο σε μοντέρνα όσο και σε κλασικά σχέδια. Για τους λάτρεις ,λοιπόν, των παραδοσιακών αλλά και μοντέρνων διακοσμητικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων, η εταιρία «Τερζής» θα φανεί αντάξια των προσδοκιών σας.