Μελέτη φωτισμού

Η μελέτη  φωτισμού είναι ο σχεδιασμός ενός συστήματος φωτισμού για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος φωτισμού σε ενα συγκεκριμένο χώρο.Τα βασικά σημεία της μελέτης αφορούν   την τοποθέτηση και τον έλεγχο του φυσικού ή τεχνητού φωτός μέσα σε έναν αρχιτεκτονικό χώρο. Το φως και η αρχιτεκτονική συνδυάζονται αφού τα  αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως οι επιφάνειες, ο όγκος, τα χρώματα και η υφή χάνουν τη σημασία τους χωρίς τον κατάλληλο  φωτισμό. Το αντικείμενο της σχεδίασης περιλαμβάνει φωτισμό του τοπίου, εξωτερικό αρχιτεκτονικό φωτισμό και βελτίωση του φωτισμού σε συγκεκριμένα σημεία. Ο αποτελεσματικότερος σχεδιασμός φωτισμού γίνεται βέβαια στα πρώτα στάδια της κατασκευής ενός κτιρίου  ή της διαμόρφωσης ενός εξωτερικού χώρου αφού μπορούν να προβλεφθούν οι απαραίτητες καλωδιώσεις, η αποτελεσματική εγκατάσταση των φωτιστικών καθώς και η βέλτιστη διευθέτηση του φυσικού φωτός. 
Η εταιρεία μας  έχει τη τεχνογνωσία και την εμπειρία για να εφαρμόσει την τέχνη και επιστήμη αυτή, καθορίζοντας το κατάλληλο αριθμό και η σωστή τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων, διασφαλίζοντας έτσι επιτυχή αποτελέσματα.
Δημιουργούμε κατάλληλη ατμόσφαιρα και επάρκεια φωτισμού ώστε να εξασφαλίζεται η ευημερία και ευεξία των ανθρώπων που κινούνται στο χώρο.
Η μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού θα εντείνει  την ευκρίνεια στο περιβάλλον και θα αναδείξει τους εσωτερικούς αλλά  και τους  περιβάλλοντες χώρους.
Οι περισσότερες επιχειρήσεις ψυχαγωγίας (ξενοδοχεία, εστιατόρια, θέρετρα, spa, καζίνο κ.λπ.) καθώς και τα εμπορικά καταστήματα έχουν εκτιμήσει τα πλεονεκτήματα της μελέτης φωτισμού καθώς έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, που αυξάνει τις πωλήσεις και ενδυναμώνει την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης κάνοντάς την πιο αποδοτική διότι το φως επιδρά στη συνείδηση του πελάτη.